Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Sport

Kim Rosdahl förlänger med Redhawks

Kim Rosdahl.Bild: AVDO BILKANOVIC
Kim Rosdahl kommer att ingå i Redhawks lagbygge även kommande säsong. 21-åringen har förlängt med klubben även över nästa år.
– Det känns jättebra att stanna i Redhawks. Jag tror att vi har något riktigt bra på gång och jag tycker att truppen ser väldig stark ut. Tillsammans ska vi ta oss ännu längre nästa säsong och jag ser verkligen fram emot att vara en del av det här laget, säger han i ett pressmeddelande från klubben.
Kim Rosdahl växte under den senaste säsongen och presterade sin bästa hockey i slutspelet där han bland annat noterades för 3 poäng och +4 i plus-minusstatistiken.
– Kim kommer från en stark säsong och under de senaste månaderna såg vi verkligen vad han kan bidra med till vårt lag. Han är en kanonkille utanför isen, som alltid sätter laget före jaget och är beredd att offra mycket för att vinna. Dessutom är han en spelare från våra egna juniorled och vi vill gärna bygga på spelare med lokal anknytning, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård.
Kommande säsongen blir forwardens sjätte i Malmö Redhawks och den fjärde i SHL.
Gå till toppen