Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Panterns succémålvakt lämnar – klar för SHL-klubb

Robin Jensen stod för en fin säsong mellan stolparna för IK Pantern i hockeyallsvenskan. Nu lämnar han klubben för Djurgårdens IF.

Robin Jensen lämnar Pantern för Djurgården.Bild: PETTER ARVIDSON
IK Pantern stod för en fin säsong och kom sexa i hockeyallsvenskan och nådde slutspelsserien. Stor del i framgångarna hade dem 22-årige målvakten Robin Jensen.
Robin Jensen var även utlånad till Malmö Redhawks under en match i SHL i vintras, någon speltid fick han dock inte.
Men nu står det klart att 22-åringen återvänder till Djurgården, där han fostrats.
"Det känns jättekul att Robin återvänder till oss efter att ha varit utlånad till Kallinge/Ronneby säsongen 2016-17, för att sedan denna säsong varit en av Allsvenskans bästa målvakter. Tack vare sin storlek, positionsförmåga och sitt lugn har Robin snabbt etablerat sig på seniornivå.", skriver SHL-klubben i ett pressmeddelande.
I fredags stod det även klart att Panterns tidigare tränare Håkan Åhlund - som fick lämna klubben under förra säsongen - har hittat en ny arbetsgivare. Han har skrivit på för Oskarshamn i samma serie. Där får han sin tidigare Panternkollega Fredrik Hallberg som assisterande tränare. Hallberg fick lämna Pantern efter den gångna säsongen.
Gå till toppen