Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Tareq Taylor bakom ny matsatsning direkt hem till Vellingebornas dörr

Vellinge blir först ut när kändiskrögaren och tv-profilen Tareq Taylor och ett gäng matglada entreprenörer från kommunen drar igång en ny matsatsning. Affärskonceptet: färdiglagad husmanskost som levereras direkt till din dörr med elcykel.

Kändiskrögaren Tareq Taylor blir matansvarig på det nya företaget. Han drev under flera år Slottsträdgårdens kafé i Slottsparken och öppnade 2014 restaurangen och matstudion Kockeriet i Malmö. Förra året vann han också Kockarnas kamp i TV4.Bild: Lars Brundin
Idén på samarbetet kläcktes tidigare under året när parterna insåg att man har en gemensam målsättning. Att förbättra möjligheten för yrkesmänniskor som lever stressiga liv eller pensionärer som har svårt att ta sig till affären att få hem nyttig färdiglagad mat till rimliga priser.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen