Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Efter succén – HK Malmö bjuder supportrarna till finalen

HK Malmö vill maxa stödet från supportrarna i SM-finalen på torsdag. – Vi har bestämt att vi kommer att bjuda alla som vill till Göteborg på resan dit, säger klubbens marknadsansvarige Lasse Larsson.

Klubbens ordförande Jörgen Rasmusson ledde klacken när HK Malmö tog sig till SM-final i onsdags.Bild: CHRISTIAN ÖRNBERG
På torsdag spelar HK Malmö klubbens första SM-final. För att få bästa möjliga stöd i Scandinavium i Göteborg och försöka ge både Kristianstad och publiken i orange en match så bjuder klubben alla Malmöfans med finalbiljett på resan upp till Göteborg.
– Vi försöker få ihop som många bussar vi kan. Vi är så klart lite avundsjuka på Kristianstad och deras publik, men vi gör vad vi kan i ett försök att få med oss ett större stöd, säger Lasse Larsson.
Förhoppningen är att det ska bli ett par hundra som nappar på erbjudandet och ansluter till torsdagens handbollsfest som rymmer tre skånska lag. Damfinalen spelas mellan H65 Höör och Sävehof och herrarnas mellan HK Malmö och regerande mästarna IFK Kristianstad.
– Jag tycker att det är realistiskt att tro att det blir minst två bussar. Jag ser det som troligt att det blir tre, fyra och har ett drömscenario där vi ligger på sex fulla bussar, säger han.
Sedan tidigare har klubben redan ordnat med ett arrangemang för klubbens sponsorer som blir runt 50 personer.
– En del supportrar kommer säkert resa upp på egen hand också, så jag förväntar mig att vi blir ett par hundra från Malmö, säger Lasse Larsson.
Kristianstad väntas dyka upp i Göteborg med 3000 supportrar i ryggen.
Gå till toppen