Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Redhawksbacken förlänger: ”En stor ära att få vara kvar”

I vintras lånade Malmö Redhawks backen Tobias Ekberg från Pantern. Ekberg blev kvar i SHL-laget säsongen ut – och nu har Ekberg skrivit på ett kontrakt med Malmö.
– Det är en stor ära att få vara kvar i Redhawks och det ska bli fantastiskt kul att fortsätta att spela i klubben, säger Ekberg i ett pressmeddelande.

Tobias Ekberg stannar.Bild: CHRISTIAN ÖRNBERG
24-årige Ekberg började sin karriär i Töreboda och har fram till nu representerat Leksands J20, Borlänge, Mariestad, Östersund, Oskarshamn, pantern och nu senast malmö Redhawks. SHL-debuten kom på annandagen när Redhawks slog Fröliunda med 5–0. Sedan har han hunnit med ytterligare 25 matcher i högsta serien och noterade 3 mål och 9 assist. Under slutspelet blev det ytterligare 10 matcher.
– Det ska bli fantastiskt kul att fortsätta att spela i klubben. Jag tror väldigt mycket på vårt lag och även att jag själv kan fortsätta att utvecklas för att på så sätt hjälpa laget ytterligare. Vi ska ta oss minst lika långt nästa säsong, säger Tobias Ekberg i ett pressmeddelande från Redhawks..
– Tobias visade redan från första matchen att han höll på nivån och han blev bara bättre och bättre ju längre säsongen led. I honom har vi en väldigt spelskicklig back med en fin blick för spelet. Dessutom är han rörlig på skridskorna och han passar väl i vårt sätt att spela. Ännu en gång har vårt fina samarbete med Pantern producerat en SHL-spelare, säger Malmö Redhawks sportchef Patrik Sylvegård.
Tobias Ekbergs nya kontrakt sträcker sig över de två kommande säsongerna.
Gå till toppen