Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Redhawks

Klart: Henrik Hetta tillbaka i Redhawks

Efter två år i Skellefteå återvänder forwarden Henrik Hetta till Malmö Redhawks.

Henrik Hetta i Redhawkströjan i en SHL-match hösten 2015. Under sin sista säsong i klubben var han lagkapten.Bild: AVDO BILKANOVIC
28-åringens kontrakt är på två år.
– Jag är grymt sugen på att komma tillbaka och spela i Malmö igen. Klubben har tagit ett par rejäla kliv sedan senast och jag hoppas kunna dra mitt strå till stacken för att vi ska fortsätta att bli ännu bättre, säger Hetta till klubbens hemsida.
Henrik Hetta kom till Redhawks 2012 och satte den avgörande pucken mot Leksand när klubben tog steget upp i SHL våren 2015.
Läs också Redhawks nya tuffing: ”Jag älskar min roll – när fansen buar och skriker”
– Vi vet vad vi får av Henrik. Han är en spelare som kommer till jobbet varje dag och som passar väldigt väl in i vårt system och det sättet som vi vill spela hockey på. Han är en karaktärsspelare som vi är glada att få tillbaka. Nu har han fått rutin från spel i en något större och mer meriterad organisation än vår och det kan han ta med sig hit när han nu återvänder, säger Malmö Redhawks sportchef, Patrik Sylvegård till klubbens hemsida.
Gå till toppen