Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Dygnet runt

Rapparna Seedy och Denz gästar skolavslutningskonsert på Malmö Live

Under hösten och våren har Malmö Lives ungdomsnätverk 040 Live anordnat konserter och marknader. Nu avslutar de säsongen med en skolavslutningskonsert – gästad av rapparna Seedy och Denz. Duon spelade senast i Malmö i samband med Jireels konsert på Kulturbolaget.

Denz är en av artisterna som gästar konserten på Malmö Live.Bild: Drago Prvulovic/TT Pressbild
Denz debuterade 2014 och har släppt singlar som ”Ekta” och ”Jag har den”. Just nu är han aktuell med singeln ”Stay down”.
Seedy singeldebuterade i vintras med ”Alice” där han gästas av Denz och Jireel. Singeln har totalt fått över en miljon spelningar på Spotify och Youtube.
Nu står det klart att duon gästar Kuben på Malmö Live för en alkoholfri skolavslutningskonsert den 1 juni.
Konserten är en säsongsavslutning för ungdomsnätverket 040 Live som har som mål att stärka ungas delaktighet och medverkan i programsättningen på konserthuset.
Under hösten och våren har 040 Live bland annat stått bakom konsertserien Locals Unplugged, där unga, etablerade, lokala artister stått på scen, och en marknad i anslutning till spelmusikkonserten ”Joystick 10.0”.
Den 25 maj anordnas säsongens sista Locals Unplugged-konsert på Kanalscenen och då står Soleil Camara, Azca & Kweeband samt Rahimic på scen. En vecka senare avslutas säsongen hela 040 Lives säsong med skolavslutningskonserten.
”Jag är otroligt stolt över våra ungdomar som tillsammans producerade många arrangemang och lockade tusentals besökare. Det enda rätta är att fortsätta på det här segertåget och smälla på extra stort inför säsongsavslutningen”, säger 040 Lives koordinator Ansar Bakir i ett pressmeddelande.
Biljetterna till skolavslutningskonserten släpps den 11 maj.
Gå till toppen