Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

HK-basen: ”Tar gärna nästa SM-final i Baltiskan”

500 Malmösupportrar gjorde vad de kunde för att lyfta fram sitt lag på planen. Det gick nästan vägen mot de suveräna svenska mästarna och en orange vägg som täckte mer än halva Scandinavium.

HK Malmös ordförande Jörgen Rasmusson på plats i Scandinavium med sin trumma.Bild: MICHAEL ERICHSEN
– Det var underbart att vara här och jag tycker också att klacken gjorde ett fantastiskt jobb, sa klubbens ordförande Jörgen Rasmusson som beskrev sin sinnesstämning som glad men tom efter finalförlusten 22–23.
Efter ett hårt jobb den senaste veckan fick HK Malmö ihop sex bussar som reste till Göteborg med kort varsel för att stötta HK Malmö som gjorde sin första SM-final i klubbens elvaåriga historia.
– Vi får smälta det här nu, men det är klart att vi ska vara med här fler gånger, sa han och tyckte det varit en otrolig finaldramatik.
– Förlängning och det skiljer en boll. Vad ska man säga?
Mycket talar för att det nuvarande finalupplägget med en final skrotas och ersätts av en finalserie.
– Det hade varit underbart att ha i Baltriskan med tanke på att vi blev förlösta där när vi spelade den femte avgörande semifinalen. Vi tar gärna nästa SM-final i Baltiskan om det nu blir så, sa han.
Gå till toppen