Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Safari skadad och besviken: ”Nu har vi nått botten”

Behrang Safari tvingades avbryta cupfinalen på grund av skada, men var mest bedrövad över insatsen och det MFF presterar just nu.

Behrang Safari tvingas avbryta och går av planen med MFF-läkaren Pär Herbertsson.Bild: Bildbyrån
– Vi måste inse att vi alla sitter i samma båt och vi gör inte jobbet. Ju snabbare vi inser det, desto snabbare kan vi komma på fötter igen.
Det hade gått mindre än en kvart av cupfinalen mot Djurgården då Behrang Safari satte sig ner på konstgräset och signalerade för byte.
– Jag kände redan på uppvärmningen att det högg till i ryggen, men jag hade aldrig kunnat missa en sådan här match, så det var lite gambling, sa han.
Safari har haft samma skada ett par gånger tidigare, där det slutar med en känning i en vadmuskel. senast var han borta ett par tre veckor, vilket innebär att det kan var slutspelat i vår. Men han lider mest med laget och klubben.
– Det har varit frustrerande ganska länge nu. Nu har vi nått botten så den enda vägen är upp. Men då krävs det att alla gör jobbet, precis som Djurgården idag. De krigade och fajtades, det gjorde inte vi.
Gå till toppen