Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
FCR

Asllani: ”De måste ha gått i brasiliansk filmningskola”

Landslagsspelaren Kosovare Asllani riktade hård kritik mot Rosengårdsspelarna efter cupfinalen. – Det verkar som de gått i brasiliansk filmningskola, sa Asllani.

Kosovare Asllani var upprörd på både domaren och Rosengårdsspelarna efter matchen.
Under matchen mellan Linköpings FC och FC Rosengård var det tydligt att det var en spelare på planen som var argare än de andra. Det var Linköpingsstjärnan Kosovare Asllani som under de sista femton minuterna av matchen var framme och skrek på domaren efter nästan varje avblåsning.
Efter matchen förklarade hon sina känslor genom att anklaga Rosengårdsspelarna för att filma i närkamperna och domaren för att blåsa frispark varje gång de la sig ner.
– Vi ska skänka våra 50.000 kronor i vinstpengar till domarutbildningen. Det är en cupfinal och man kan inte ha en sådan nivå, sa Kosovare Asllani.
Rosengårdspelaren Sanne Troelsgaard höll till viss del med i kritiken mot domaren, men inte mot henne och hennes lagkamrater.
– Asllani gjorde så att det blev många frisparkar till oss och hon klagade mycket på att det blev frisparkar istället för att bara låta oss spela vidare. Att domaren blåste frispark för ofta är såklart känslor som vi också hade, men den här gången gick det vår väg och då klagar man inte, sa hon.
Asllani sa att ni måste gått i brasiliansk filmningsskola. Vad säger du om det?
– Jag vet inte. Jag har inte gått på den brasilianska skolan i alla fall, men vi kanske ska börja med det? Nej, men det är klart, som jag sa, jag är inte helt nöjd med domarinsatsen heller, för det blev för många frisparkar, men Asllani förlorar närkamperna i styrka och blev lite överkänslig efter det.
Läs alla artiklar om: Svenska cupen FCR-Linköping
Gå till toppen