Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Bella Malekian

Skånsk dansdrottning kan vinna prestigefyllt ledarskapspris

För tolfte året i rad rankar chefsorganisationen Ledarna Framtidens kvinnliga ledare. Bella Malekian från Malmö Dansakademi är en av 75 unga kvinnor i chefsposition med chans att kamma hem titeln.

Bella Malekian, grundare av och vd för Malmö Dansakademi.Bild: Irina Bernebring Journiette
Syftet med utmärkelsen är bland annat att belysa vikten av en jämställd chefsmarknad, och lyfta fram framstående kvinnor som chefsförebilder.
Kandidaterna på Ledarnas rankinglista är 20-35 år, arbetar som chef eller ledare, och bedöms för sina prestationer under fjolåret. 2018 års vinnare presenteras 16 maj i samband med en galakväll i Stockholm.
Bland tidigare vinnare finns Therese Lundstedt, vd för Aktieinvest, Anna Brynås, dåvarande vd och koncernchef för Swedish Biogas International och numera vd för Econova Recycling, samt Lina Jorheden, landschef i Östafrika för Atlas Copco.
Förutom Bella Malekian finns det även andra personer med Skånekoppling bland årets kandidater; Cajsa Lindberg från Ängelholm, som är kanalansvarig för P3 Sveriges Radio, och Anna Ferreira Gomes från Vellinge, säljchef för Norden Datscha.
Gå till toppen