Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Nyheter

Snabbkoll på nattens nyheter – detta hände när du sov

Ökänd islamist ihjälskjuten i Pakistan, rånmördare avrättad i Texas, uppåt på Tokyobörsen igen – och Vegas kopplar greppet om Winnipeg i NHL-slutspelet. Det är några av nyheterna som inleder den här dagen.

Ökänd islamist ihjälskjuten

I sydvästra Pakistan har tre militanta islamister dödats, bland dem en regional ledare för den sunnimuslimska extremistgruppen Lashkar-e-Jhangvi (LEJ). Han beskrivs av myndigheterna som en nyckelperson och var efterlyst för inblandning i morden på över hundra personer, bland dem poliser och hazarer, som är en etnisk minoritetsgrupp.
Läs mer: Ökänd islamist ihjälskjuten i Pakistan

Rånmördare avrättad i Texas

Den amerikanska delstaten Texas har avrättat en 37-årig man som dömts till döden för ett rånmord i San Antonio 2003. Han avrättades med en giftinjektion. Mannen har hela tiden hävdat att han varit oskyldig. Det är den elfte avrättningen i USA i år, och den sjätte i Texas.
Läs mer: Man avrättad i Texas

Uppåt på Tokyobörsen igen

Bild: Shizuo Kambayashi
BörsTokyobörsen har inlett med en uppgång efter två dagars fall, stärkt av en svag yen och uppgångar på Wall Street i USA. Både Nikkei 225-index och det bredare Topix är upp 0,4 procent.
Läs mer: Uppåt på Tokyobörsen igen

Vegas leder mot Winnipeg

Vegas har tagit ledningen i semifinalserien mot Winnipeg i slutspelet av NHL-ishockeyn med 2–1 i matcher. Jonathan Marchessault blev tvåmålsskytt för Vegas. Övriga mål gjordes av James Neal och Alex Tuch.
Läs mer: Vegas leder mot Winnipeg i Stanley Cup
Gå till toppen