Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Dygnet runt

Edda Magnason gör julkonsert på Malmö Live

Under våren har hon synts i Mikael Wiehe-föreställningen ”... har du sett världen”. I december återvänder Edda Magnason till Malmö Live för julkonsertserien ”En fröjdefull jullunch”.

Edda Magnason.Bild: Anna Bank
Det blir kombinerad julmåltid och konsert med sångerskan Edda Magnason när ”En fröjdefull jullunch” intar konserthuset under fem datum i december. Edda Magnason kommer att sjunga traditionell julmusik, ackompanjerad av harpisten Margareta Bengtson.
”Vi ville göra något eget. Något som bryter av gällande konserter kring den maximalistiska julen. Vi sökte det enkla och avskalade där den musikaliska upplevelsen är i fokus. Då passar harpa och sång väldigt fint in, och särskilt bra blir det när det är två skickliga musiker som Magnason och Bengtson framför den”, säger Karin Karlsson, programchef på Malmö Live Konsethus, i ett pressmeddelande.
Konserterna kommer att äga rum i Kuben på Malmö Live och menyn kommer att bestå av ett ickevegetariskt och ett lakto-ovo-vegetariskt alternativ.
Biljetterna till ”En fröjdefull jullunch” släpps den 22 maj.
Gå till toppen