Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Zlatan utvisad – slog till motståndare

Zlatan Ibrahimovic blev utvisad i måndagskvällens ligamatch med LA Galaxy efter att ha slagit till en motståndare i Montreal.

Zlatan Ibrahimovic fick bara spela i 41 minuter mot Montreal.Bild: ERIC BOLTE
Tilltaget kan mycket väl leda till en längre avstängning.
Galaxy lyckades vinna ändå. Norrmannen Ola Kamara gjorde mål i fjärde matchen i rad och den här gången räckte det till seger, 1–0 i den 75:e minuten.
Se situationen nedan.
Den svenska superstjärnan från Malmö inledde starkt i sin nya fotbollsmiljö med tre mål på de tre första matcherna i den amerikanska proffsligan MLS.
Sedan har det varit tyngre för både honom och laget. Zlatan har gått mållös från fyra raka förlustmatcher.
Borta mot Montreal på måndagskvällen hade han spelat färdigt efter 41 minuter då domaren Ismail Elfath halade fram det röda kortet.
Montreals back Michael Petrasso backade in i Ibrahimovic som såg ut att bli stämplad. Svensken reagerade med stor irritation genom att ge kanadensaren en rejäl örfil och blev sedan utvisad efter videogranskning, medan Petrasso fick ett gult kort.
Rött kort för Zlatan Ibrahimovic.Bild: ERIC BOLTE
Zlatan verkade dessutom ha fått skadeproblem och fick hjälpas av planen.
Svensken drog på sig en del röda kort i inledningen av sin proffskarriär utomlands, men det har varit långt mellan gångerna under senare år.
Senaste gången Zlatan fick syna det röda kortet var i en match med Paris Saint-Germain mot Saint Etienne i november 2012.
Totalt blev Zlatan utvisad tre gånger under sina fyra säsonger med PSG och de två andra gångerna var i Champions League.
Innan dess tre utvisningar på två säsonger i Milan och en under den enda säsongen i Barcelona.
LA Galaxy spelar sin nästa match på lördag på hemmaplan mot Magnus Erikssons San José Earthquakes.
Gå till toppen