Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Spännande spelande tränare i Lunds VK

Lunds VK herrelit har gjort klart med en tung värvning som spelande tränare nästa säsong. 30-årige spikern Faeez Alloush har skrivit på ett treårsavtal.

Han kommer närmast från Falkenberg och har där både SM- och GP-guld på sin meritlista.
– Det är inte lätt att vara spelare och tränare samtidigt men utmaningar är något jag älskar, säger Faeez Alloush i ett pressmeddelande.
– Jag måste tänka på laget i första hand men det är såklart viktigt att jag själv spelar bra också. Som tränare ska jag jobba så hårt jag kan för att det ska lyckas. Jag har gjort två bra säsonger med Falkenberg men tror jag att jag har mycket mer att ge också som spelare.
Lunds VK fortsätter att flytta fram sina positioner i elitserien i volleyboll.
- Faeez är en spelare som alla elitklubbar i Sverige villa ha. Han kommer att bidra med viktig erfarenhet från toppnivå inte bara i Sverige utan även från sina år som proffs utomlands. Han blir en viktig kugge i vårt arbete till att ta nästa steg i elitserien och bidra starkt till vår elitkultur, menar klubbchefen Stefan Sjöström.
Gå till toppen