Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Wimans blogg

Solskjær dementerar kraftfullare: "Har inte haft kontakt med klubben där"

En möjlig drömlösning verkar inte så sannolik för Malmö FF.

Inte om man ska tro den norske tränaren och gamle storspelaren Ole Gunnar Solskjær när han nu uttalar sig mer för den lokala tidningen i Molde rbenett.no (Romsdals Budstikke heter pappersutgåvan). De första uttalandena var ganska svävande, men så här säger Solskjær till rbnett.no nu:
– Jag har inte varit i Malmö och jag har heller inte haft samtal eller kontakt med klubben där. Jag trivs i Molde och vill vara här. Det är en utmanande uppgift nu, men detta ska vi lösa. Om det är en klubb som tar kontakt med mej så vet Bjørn Rune Gjelsten, Kjell Inge Røkke och Øystein Neerland det. Även om det har gått trögt för oss det senaste, är det enda jag är motiverad för att lösa det.
De tre han nämner är klubbledningen i Molde, som tidigare förnekat att man hört något från Malmö FF.
Nu var det liknande kommentarer när Ronny Deila ryktades till Malmö och faktiskt - det har jag fått bekräftat - var här. Deila förnekade helt.
Dock låter detta än tydligare från Solskjærs sida och jag har haft kontakt med en annan källa i Norge, som inte vet, men säger att det är föga troligt att Solskjær skulle ha varit i Malmö eller välja en flytt hit.
Det var alltså Kvällsposten som först publicerade uppgiften att Solskjær skulle vara aktuell för MFF och Sportbladet som hävdade att han varit här.
Principiellt hävdar jag som tidigare och hänvisar till blogginlägget tidigare i dag att det hade varit en mycket spännande lösning. Många rutor är rätt ikryssade, men det leder upp MFF till att shoppa på den högre hylla som man förnekat ska vara aktuell.
Gå till toppen