Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Hemmaplan

IFK Malmö starkast i derbyt mot Prespa Birlik

IFK Malmö var starkare i derbyt mot Prespa Birlik och kunde till slut vända underläge 0–1 till 2–1 alldeles i slutet av matchen. Men det var inte riktigt över där ändå. Med bara 20 sekunder kvar kunde Prespa Birlik räddat en poäng, men bollen gick i stolpen.
– Vi behöver bryta den här trenden nu, det har satt sig lite på huvudet. Vi sätter inte våra chanser, bjuder på något mål bakåt och förlorar till slut. Även idag gjorde vi det annars helt okej, tyckte Prespa Birliks tränare Zlatan Nalic.
Prespa var bra med i första halvlek, men i andra tog IFK Malmö över mer och mer. Kvitteringen kom i mitten av andra halvlek medan Mikael Marques de Pombal Vivar satte avgörande 2–1, hans första i IFK-tröjan, strax innan full tid.
– Rättvist sett till hela matchen, men vi fick inte riktig fart i första halvlek. Kanske var vi lite övermodiga efter den fina insatsen i förra matchen, menade IFK Malmös tränare Nisse Persson.

Division 2 västra Götaland HERR

2
IFK Malmö FK
  • (0-1)
1
KSF Prespa Birlik

Målskyttar

  • Sami Güngör
  • Mikael Marques de Pombal Vivar
  • Omar Khattab
Gå till toppen