Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Hemmaplan

Mållöst för Torn i Skånederbyt

Yran från den flygande starten har lagt sig lite för Torn, som bara vunnit en match på fem försök i maj månad. 0–0 borta mot Kristianstad var ett resultat som ganska väl speglade den chansfattiga matchen och som vanligt fanns inte mycket att anmärka på när det gäller Torns försvarsinsats, denna gång med Tobias Karlsson och Adam Olofsson som mittbackar istället för avstängde Niklas Nilsson och skadade Ludvig Bergman.
– Vi går in i en sådan period nu, med just skador och avstängningar. Men Tobbe och Adam gjorde det bra i mittförsvaret, liksom Christopher Nilsson gjorde på innermitt, där han fick kliva in på en ovan position, tyckte Torns tränare Richard Ringhov.
Torn fick spela nästan hela andra halvlek med en man mer på banan, efter att Kristianstads Truls Verngren fått två gula kort i samma situation, först för fällning och sedan för eftergruff. Men gästerna lyckades inte riktigt få ut något vasst av sitt överläge.
– Vi kunde inte utnyttja det riktigt, vi blev lite för stillastående i boxen och stressade i momenten precis utanför straffområdet. Vi hade inte skärpan sista fjärdedelen. Där har vi att jobba på, vi har lite svårt att göra mål, konstaterade Richard Ringhov.

Division 1 södra HERR

0
Kristianstad FC
  • (0-0)
0
Torns IF
Gå till toppen