Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
MFF

MFF-podden: Rätt tänkt eller dags att tänka om?

Vad fungerar i MFF:s organisation kring A-truppen – och vad fungerar inte? MFF-podden tar stora grepp på krisen i Malmö FF 2018.

Max Wiman, Fredrik Lindstrand och Fredrik Hedenskog är tillbaka och sammanfattar Malmö FF:s allsvenska vårsäsong. Kryssmatchen mot Dalkurd diskuteras, liksom den senaste veckans tränarrykten, men framför allt försöker Lindstrand och Wiman dissekera MFF:s verksamhet genom att prata om dess olika delar.
Klubbledningen och staben kring laget: Styrs MFF på ett modernt sätt? Kan man tänka annorlunda med sina investeringar? Anställningsformen med tillsvidareanställd tränare är nytänkande, men är den rätt?
Tränaren och taktiken: Vilken typ av tränare ska MFF leta efter? Ska man eftersträva någon särskild typ av fotboll? Hur stor dominans är rimlig att förvänta sig med tanke på det ekonomiska avståndet till övriga svenska klubbar? Hur mycket ska laget anpassa sig efter motståndet? Borde MFF träna mer intensivt?
Scoutingen: Varför har MFF inte träffat rätt lika många gånger i vinter som man gjort tidigare? Handlar det bara om tur och otur? Eller är det en effekt av att man behövde ersätta får många spelare på en gång?
Laget: Det är lätt att tränaren för bära hundhuvudet, men vilket ansvar har spelarna egentligen? Kan man slussa in de unga spelarna på något annat sätt än man gjort?
För att lyssna rekommenderar vi till exempel Podcaster eller Acast för iOS eller Beyond pod för android. Även andra poddspelare som Podkicker och Pocket cast ska funka för android.
Det går också bra att klicka sig till Itunes och lyssna även om det brukar ta en stund innan avsnittet droppar in där.
Annars går det alldeles utmärkt att lyssna i spelaren ovan.
Tidigare avsnitt av MFF-podden finns samlade här.
Gå till toppen