Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Sverige

Seminarieserie till minne av Kim Wall

Samma dag som journalisten Kim Wall skulle ha fyllt 31 år mottog den danska journalisten Anne Kirstine Hermann ett stipendium från Kim Walls minnesfond. Tre år i rad ska stipendiater bjudas till Sverige för att föreläsa om sin journalistik, arbetsprocessen och slutmaterialet. Kim Walls familj var på plats i New York i samband med utdelningen av stipendiet i år, på bilden: Tom Wall, Anne Kirstine Hermann, Joachim Wall och Ingrid Wall. Arkivbild.Bild: Pontus Höök/TT
Tre gånger kommer Publicistklubben Södra att arrangera ett årligt återkommande seminarium till minne av journalisten Kim Wall. Syftet är att den årliga mottagaren av Kim Wall Memorial Fund-stipendiet ska bjudas till Sverige efter avslutad reportageresa för att föreläsa om sin journalistik, arbetsprocessen och slutmaterialet – och därmed hjälpa familjen Wall och fonden att tillgängliggöra stipendiaternas arbete.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Läs alla artiklar om: Mordet på Kim Wall
Gå till toppen