Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Nicky Romero klar för den stora klubbsatsningen i Malmö

Den holländske stjärn-dj:n Nicky Romero är klar för sommarens stora klubbsatsning i Malmö: Cirque du Live. Under sommaren kommer även Blasterjaxx, Laidback Luke, Benny Benassi och Dada Life till Malmö.

Nicky Romero under Summerburst på Nya Ullevi i Göteborg 2016.Bild: Frida Winter/TT
Dygnet Runt kunde häromveckan berätta att Malmö Live i sommar blir platsen för en av Sveriges stora klubbsatsningar. Bakom Cirque du Live slår Big Slap-arrangerande Öresundsgruppen och det syns på det massiva artistutbudet som har presenterats de senaste dagarna.
Först presenterades housestjärnorna Blasterjaxx från Nederländerna och sedan dess har även italienske Benny Benassi, filippinske Laidback Luke och svenska Dada Life blivit offentliggjorda.
På fredagseftermiddagen presenterade Cirque du Live sitt näst största namn efter Blasterjaxx: holländske stjärn-dj:n Nicky Romero. Kollar man på den prestigefyllda dj-rankningen som DJ Mag gör varje år så ligger Blasterjaxx på plats 36 och Nicky Romero på plats 50 nu. Men Nicky Romero har tidigare varit topp-10.
Två namn kvarstår och arrangören Ali Eftekhari säger att ett av dem är väldigt stort i Sverige.
– Ser man till Sverige så är den artisten på samma nivå dignitetsmässigt som Blasterjaxx och Nicky Romero, säger Ali Eftekhari.
Cirque du Live har premiär i Kongressen på Malmö Live den 30 juni med Blasterjaxx på scen. De andra datumen som gäller är Dada Life den 6 juli, Laidback Luke den 13 juli, Benny Benassi den 20 juli och Nicky Romero den 10 augusti.
Håll koll på Malmös nöjesliv – följ Dygnet Runt på Facebook
Gå till toppen