Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Dygnet runt

Amerikanske stjärnkomikern ställer in föreställning i Malmö – för andra gången

Det verkar vila en förbannelse över stjärnkomikern Katt Williams relation till Malmö. I höstas ställdes föreställningen på Malmö Arena in på grund av en filminspelning och flyttades till Malmö Live den kommande helgen. Nu har även den föreställningen ställts in.

Katt Williams.Bild: Richard Shotwell
Den amerikanske komikern och rapparen Katt Williams skulle från början ha besökt Malmö Arena den 17 november förra året, men samma vecka som föreställningen ”Great America Tour” skulle ha kommit till Malmö så meddelades det att en filminspelning gjorde att Williams tvingades flytta uppträdandet.
Det nya datumet blev 9 juni på Malmö Live och då med en ny turné, ”11:11 RNS World Tour”. Men idag meddelade arrangören Shownight att även denna föreställning ställs in på grund av sjukdom och den här gången finns det inget ersättningsdatum. Återköp kan göras till och med den 9 juli.
Katt Williams är född i Cincinatti och slog igenom som ståuppare på 90-talet. Han har gjort otaliga filmroller genom åren.
Gå till toppen