Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Svedala

Sista banden till Sommarrocken släpps

Hasse Andersson och Samir & Viktor får sällskap av Backyard Babies. Nu släpps de sista artisterna till Sommarrocken i Svedala.

Svenska rockikonerna Backyard Babies, som startade karriären i småländska Nässjö 1989, har sålt guld och belönats med grammisar för album som ”Total 13” och ”Making Enemies is Good”. 2010 tog bandet en paus, och återförenades fem år senare. Nu är de tillbaka i Svedala.
Publiken kan också se fram emot hårdrockarna Point Riot, som intar öltältet på fredagen. Nu är det också klart att låtskrivaren och producenten Anderz Wrethov & Reckless kommer att köra en Bryan Adams-hyllning under helgen. Till scenen i Svedala kommer även coverbandet The Papppas för att spela hits av Creedence Clearwater Revival, Electric Light Orchestra, Tom Petty och Nazareth.
Nytt på programmet är också underhållning för de yngsta besökarna med Mora Träsk och clownerna Lattjo, Lajban och Luffarn.
Sedan tidigare är det klart att Hasse Andersson, Bonafide, The Poodles, Samir & Viktor och Markoolio kommer till festivalen.
Gå till toppen