Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Sport

Pantern om Malmösamarbetet: Kommer hitta en jättebra lösning

Panterns sportchef Viktor Stråhle ser optimistiskt på samarbetet med Malmö Redhawks. – Jag tror att vi kommer hitta en jättebra lösning, säger han.

Panterns sportchef Viktor Stråhle och Redhawkstränaren Peter Andersson.Bild: PETTER ARVIDSON
Under Panterns förra säsong, som var rörig på många sätt, gick samarbetet mellan SHL-klubben och den allsvenska föreningen i vågor.
– Så fort jag har satt vår trupp ska jag sätta mig med Patrik Sylvegård [sportchef i Redhawks] och gå igenom allting. Reda ut olika frågetecken. Han känner mig och jag känner honom. Vi har redan pratat lite lätt om det och har nog samma bild. Vi har en god relation med Malmö och det ska vi ha i fortsättningen också. Jag har även haft samtal med Peter Andersson och Martin Filander [huvudtränare i Redhawks respektive assisterande tränare], säger Viktor Stråhle.
Det är inte aktuellt för er att lämna någon position i truppen öppen och hoppas på lån från Redhawks?
– Att vi kommer ha en stor trupp utesluter inte ett gott samarbete. Snarare tvärtom. Det händer mycket under en säsong med skador och så. Om Malmö har en bra spelare som är bättre än våra och behöver speltid, då ska han få det, säger Viktor Stråhle.
Läs alla artiklar om: Malmö Redhawks 2018/19
Gå till toppen