Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Rektor polisanmälde obehaglig lapp i Skivarp – troligen var allt ett ”skämt”

Nyheten om en okänd man som försökte lura barn från Mölleskolan med en lapp har fått spridning i lokala medier. Men lappen har troligen aldrig existerat i skånska Skivarp.
– Det oklart om lappen ens har existerat på någon skola i Sverige, säger journalisten Jack Werner, som specialiserat sig på viralgranskning.

Det enda spåret av den obehagliga lappen är det här fotot.Bild: Privat
I tisdags rapporterade både Ystad Allehanda och Skånska dagbladet att en okänd man försökt lura med sig barn från Mölleskolan i Skivarp, utanför Skurup. Genom att sätta upp en lapp på skolan ska han ha uppmanat eleverna att bege sig till en närliggande parkering, för att sedan följa med honom till en överraskningsfest för de andra lärarna på skolan. ”Det är väldigt viktigt att ni inte berättar något för vare sig era lärare eller föräldrar”, står det på lappen.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen