Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Vellinge

Storbråk vid fest i Strandbaden – fem unga män gripna

En fest på Strandbaden i Falsterbo slutade med storbråk och polisutryckning under natten till fredagen. Fem personer i 20-årsåldern greps, fyra av dem är misstänkta för en "hänsynslös" misshandel.

polisen grep sammanlagt fem personer efter att en fest på Strandbaden i Falsterbo slutat med flera bråk och fall av misshandel.
Det var vid ett-tiden som flera uppringare hörde av sig till polisen som ryckte ut till Strandbaden i Falsterbo.
– Det verkar vara flera händelser som ligger bakom, men vi kommer till platsen vid ett och samma tillfälle, säger Anna Göransson på polisens ledningscentral.
Polisen grep först en ung man misstänkt för misshandel.
En stund senare inkom nya uppgifter som ledde till att ytterligare fyra män mellan 18 och 20 år greps. De fyra släpptes under fredagen men är fortfarande misstänkta för grov misshandel alternativt misshandel av normalgraden.
Bland annat ska de ha sparkat på offret när denne låg ned under en misshandeln som av polisen beskrivits som ”hänsynslös”.
Den jämnårige man som utsattes för misshandeln fördes med ambulans till sjukhus.
Från festplatsen gjorde polisen även en anmälan om narkotikabrott och en om våld mot tjänsteman efter att en ordningsvakt fått ta emot slag.
Gå till toppen