Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

IFK Malmö vann Malmöderby efter stark andra halvlek

IFK Malmö, som börjar hitta formen ordentligt, tog ytterligare kliv mot toppen i och med segern mot Kvarnby. 2–0 var till slut rättvist, för det var hemmalaget som tog över matchen i andra halvlek och hade ett par riktigt bra lägen att utöka ledningen ytterligare mot slutet av matchen. Innan dess var Kvarnby dock bra med.
– Jag tycker att vi var det bättre laget i första halvlek, minst ett av de tre klara lägen vi skapade borde vi förvaltat. Kanske hade matchen blivit annorlunda då, menade Kvarnbys tränare Ulf Jansson.
IFK Malmö hade sina jokrar på bänken. Sami Güngör kom in en bit in i andra halvlek, liksom Mohamed Ramadan som bytte av Mikael Marques de Pombal Vivar i 77:e minuten. I 79:e ledde IFK Malmö med 1–0. Målskytt: Mohamed Ramadan.
– Han är ju skicklig där. Men vi var överhuvudtaget mycket aggressivare i andra halvlek och vann boll högre upp i banan. Det såg väldigt bra ut sista 45 men i första kom vi inte riktigt upp i nivå, det gick för långsamt, menade IFK Malmös tränare Nisse Persson.

Division 2 västra Götaland HERR

2
IFK Malmö FK
  • (0-0)
0
Kvarnby IK

Målskyttar

  • Mohamed Ramadan
  • Jesper Rindmo
    Gå till toppen