Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Hemmaplan

Torn serieledare över natten efter ny seger mot topplag

Efter 2–1 mot Oskarshamn slog Torn till med 3–0 hemma mot nästa topplag: Tvååker. Därmed kan tränaren Richard Ringhov somna gott som serieledare, i alla fall över natten.
– 5–1 mot tvåan och trean på ett par dagar, det känns såklart riktigt bra. Vi är i bra slag nu och har fått lite proppen ur i anfallsspelet också, konstaterade han.
Grunden till segern lades redan i första halvlek, då Torn imponerade med fin rörelse i offensiven. Dessutom fick man äntligen bättre utdelning på sina hörnor, först när Niklas Nilsson nickade in 2–0 i mitten av första halvlek och sedan när Astrit Seljmani slog in en retur till 3–0 alldeles innan halvtid. Hans andra mål för dagen.
– Vi har starka huvudspelare så vi ska vara bra på hörnor. Skönt också för Astrit att få göra mål igen, det är alltid viktigt för en forward, konstaterade Richard Ringhov.
I andra halvlek kunde Torn kontrollera hem matchen utan att släppa till så särskilt mycket farligt för Tvååker. Mittbackslåset Niklas Nilsson/Adam Olofsson gjorde åter en bra match.
– Grunden ligger ju i försvarsspelet. Vi har släppt in nio mål på elva matcher och jag tycker att vi gjorde det bra idag också. Andra halvlek spelade vi av lugnt och metodiskt, menade Richard Ringhov nöjt.

Division 1 södra HERR

3
Torns IF
  • (3-0)
0
Tvååkers IF

Målskyttar

  • Astrit Seljmani 2
  • Niklas Nilsson
    Gå till toppen