Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Wimans blogg

Hel VM-spelande Traustason flirtar med MFF-supportrarna

Arnor Traustason flirtar med MFF-supportrarna inför VM - och skickar samtidigt en viktig signal inför resten av säsongen i Malmölaget.

Traustasons vår har inte varit helt okomplicerad - den har snarare komplicerats av skador.
Han var ju lårskadad när han kom till Malmö och missade i praktiken den första månaden. Sedan har ett så kallat genomtramp i foten spökat till och från (det var ett sådant som höll Markus Rosenberg borta en hel del i fjor).
Att han är med i isländska VM-truppen är ett tydligt tecken på att foten är okej nu. Till ett mästerskap plockas inte en sådan spelare med halvskadad.
Så mycket matchtid kanske man inte ska räkna med att han får, men träning i kvalificerad miljö med spelare han känner sedan länge kan stärka både fysik och psyke.
Flirten med MFF-supportrarna på Twitter är också ett tecken på välbefinnande och viss längtan hem till att prestera mer och bättre i Malmö, om jag får tolka det.
Bilden med assisterande tränaren Roland Andersson ger ju också en skön återkoppling till historien. Tänk så många mästerskap den gamle MFF-backen har med olika landslag.
Men saknas inte en person på bilden? Nog borde Kari Arnason varit med?
Till sist kan jag inte undanhålla en annan internationell historia med MFF-anknytning. Amerikanska MLS spelar ju vidare trots VM (vilket i sig är märkligt) och Seattle slog DC United med 2-1 i natt. En inhoppare gjorde segermålet och han heter Magnus Wolff Eikrem.
Hur målet gick till? Jo, håll i er - på en klockren och välplacerad nick. Spana in här själv.
Gå till toppen