Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Dygnet runt

Massives ”The Division 2” utspelas i Washington

Malmöspeljätten Massives uppföljare till succén ”The Division” kommer att utspelas i ett sommarhett Washington i kaos. På måndagskvällen presenterade Massive spelet på den stora E3-mässan i Los Angeles.

Bild ur "The Division 2".Bild: Massive Entertainment
Att Massive Entertainments ”Tom Clancy’s The Division” är det största som någonsin hänt Malmös spelvärld är odiskutabelt. Spelet släpptes i mars 2016 och var efter ett halvår det mest sålda spelet i världen det året. Exakt två år efter släppet avslöjade Massive tidigare i år att man gör en uppföljare med namnet ”The Division 2”, men inga detaljer avslöjades.
De kom istället på måndagskvällen när spelet presenterades på den stora E3-mässan i Los Angeles. Under Ubisofts stora presskonferens steg Massive Entertainments creative director Julian Gerighty upp på scen för att berätta att ”The Division 2” kommer att släppas den 15 mars 2019.
Där ”The Division” utspelades i ett vintersnöigt New York så är tvåans miljö ett enormt varmt Washington.
Spelet äger rum sju månader efter ”The Division” och uppdraget är att rädda Washington undan laglöshet och kaos.
– Du som spelare utgör den sista försvarslinjen för de civila. Om du misslyckas kommer historien att skrivas av tyranner. Om du lyckas kommer historien att minnas hjältarna som slogs för att rädda en döende stad, sade Julian Gerighty på scen.
En av nyheterna som presenterades är att man kommer att kunna göra räder, det vill säga i grupp möta andra grupper i spelet.
– För första gången kommer åtta spelare att kunna gå samman för att möta den slutgiltiga spelutmaningen, sade Julian Gerighty.
En annan nyhet var att det kommer att finnas gratis uppdateringar till ”The Division 2”.
– Vi kommer att lansera tre DLC:s (nedladdningsbart material) i form av episoder. Var och en ger en ny historia, ett nytt område att utforska och nya aktiviteter. Och bäst av allt: alla episoderna kommer att vara gratis, sade Julian Gerighty.
"The Division 2" är gjord på Massives egen spelmotor Snowdrop. Spelet släpps den 15 mars 2019 för Xbox One, PS4 och PC.
Mer information kommer.
Genom att kommentera på Sydsvenskan.se godkänner du våra regler

Regler för kommentarer

Välkommen att kommentera artiklar på Sydsvenskan.se!

Tänk på att:

 • Visa respekt för de personer eller företeelser som nämns i artiklarna.
 • Visa respekt för övriga debattörer.
 • Håll er till saken.
 • Spamma inte.
 • Inte skriva för långt. Över 500 tecken är det.
 • Dina kommentarer kan komma att användas på andra ställen på Sydsvenskan.se och Sydsvenskan papperstidning.

Det här är inte ok:

 • Kommentarer om etnisk tillhörighet, kön, sexuell läggning, politisk eller religiös tillhörighet om de saknar relevans i sammanhanget.
 • Rasistiska, homofobiska eller sexistiska yttranden eller budskap och sådana som hetsar mot eller uttrycker hat mot troende.
 • Kommersiella budskap eller marknadsföring, erbjudanden om pengar eller gåvor.
 • Upphovsrättsligt skyddat material som du själv inte har skapat eller har rättigheterna till.
 • Uppmaningar till brott eller agerande som strider mot svensk lag.
 • Hot, trakasserier och skvaller.
 • Att du utger dig för att vara någon annan existerande person.

Redaktionen följer debatten på sajten och förbehåller sig rätten att ta bort olämpliga inlägg. Användare som inte respekterar debattreglerna stängs av från möjligheten att kommentera artiklar.

Gå till toppen