Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Nintendo på E3: En "Super smash bros"-fest

Sista stora livesändningen på årets E3-mässa i Los Angeles stod japanska Nintendo för.

Battle royale-spelet "Fortnite" släpps till Nintendo Switch ikväll. Pressbild.Bild: Pressbild
Presskonferensen bjöd på en blandning stora och små spelnyheter. Från att fartfyllda "Daemon x machina" når Nintendos egen konsol Switch under 2019 – till att det efterlängtade "Super Mario party"-släppet landar i butik den 5 oktober och sätter guldkant på höstens förfester.
Men stjärnan på pressträffen var utan tvekan nya spelet i "Super smash bros"-serien – "Super bros smash: Ultimate" som innehåller alla karaktärer som någonsin har medverkat i det populära slagsmålspelet.
Från klassiker som Solid snake till nya ansikten i form av skräcködlan Ridley från "Metroid"-serien. Spelet släpps den 7 december till Switch samt på Gamecubes handkontroll.
Nyheterna låg inte bara långt in i framtiden. Nintendo passade även på att släppa co-op-överlevnadsspelet "Fortnite" gratis till Switch redan ikväll. Det populära Battle royale-spelet går därmed att spela både bärbart och stationärt.
Nintendo passade även på att visa en trailer på de kommande "Pokémon"-spelen för Switch: "Let's go, Pikachu!" och "Let's go, Eevee!". Utgåvorna är baserade på spelseriens populäraste monster Pikachu och Eevee och släpps den 16 november.
Gå till toppen