Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Dygnet runt

Skånskt silver i kock-EM

Inspirationen kom från svensk sommar – och det räckte till en silvermedalj för Sverige i kock-EM. Helsingborgskocken Sebastian Gibrand lagade ihop sina vinnande recept med hjälp av bland annat ägg, krispig potatis, koldoftande zucchini och sparris. – Det är en internationell touch med svenska produkter, säger han efter tävlingen.

Kocken Sebastian Gibrand. Arkivbild.Bild: Pontus Lundahl/TT
Norge knep guldet, men Sebastian Gibrands "Ljusa Sommardagar" och "Varma sommarnätter" – två presentationer på tallrik respektive fat – säkrade andraplatsen i Bocuse d’Or Europe som avgjordes i Turin.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen