Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Nöje

Ingen rysk partylåt för Robbie Williams

Robbie Williams under en konsert i Budapest i augusti i fjol.Bild: Balazs Mohai/AP/TT
Robbie Williams, som uppträder på invigningen av fotbolls-VM i Ryssland, kommer inte att framföra låten "Party like a russian".
– Jag skulle älska att framföra "Party like a russian", men tyvärr har jag blivit ombedd att inte göra det, säger han, för att sedan snabbt lägga till att det egentligen inte handlar om det, utan att det är meningen att han ska framföra sina mest kända låtar.
"Party like a russian" släpptes 2016 och kritiserades för att skildra Ryssland stereotypiskt. I låten sjunger Williams att det "krävs en viss typ av man med ett särskilt anseende för att göra att ett helt land får mindre pengar". Williams skrev då på Twitter att låten absolut inte handlade om Rysslands president Vladimir Putin.
Williams säger att han på invigningsceremonin på Luzjnikistadion på torsdagen, före öppningsmatchen mellan Ryssland och Saudiarabien, kommer att uppträda med "ett smörgåsbord" av sina största hits.
Gå till toppen