Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Dygnet runt

Malmös mesta matprofil Pierre Orsander: ”Nya projekt ger mig en endorfinkick”

Han har försökt slå världsrekord i att äta på flest restauranger på kortast tid, lanserat internationella burgardagen i Sverige, startat en fika-AW och tagit falafel-VM till Malmö. Innan året är slut ska han dessutom släppa en falafelbok och lansera en gastronomipodd där han intervjuar Michelinkockar. Bland annat.
Möt Malmös mesta matprofil: Pierre Orsander.

Matprofilen Pierre Orsander är en av grundarna bakom falafelfestivalen och falafel-VM.Bild: Emma Larsson
– Jag lägger väldigt mycket tid på mina projekt. Men jag ser det inte som jobb, jag ser det som en rolig grej. När jag kör igång ett nytt projekt får jag en endorfinkick.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen