Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Kajsa Leo: Så fort det är vår släpper jag tuttarna loss

När jag är ute och ser mig om i världen har jag för vana att ta med mig en souvenir hem. Det kan röra sig om ett blinkande Eiffeltorn eller en miniatyrdavid från Florens med skalenliga genitalier. Från Andalusien tog jag med mig vanan att släppa tuttarna loss så fort det är vår. Åtminstone på stränder.

Kajsa Leo, malmökrönikörBild: Peter Frennesson
Mina bröst är knappast min största tillgång, rent estetiskt. Jag är ingen Pamela Anderson som tycks sväva över sanddynerna. Ändå stirrar folk som om jag hade en penis i pannan. Det tycks vara själva vårtgården (kan svenska staten göra en insats och komma på ett bättre namn?) som provocerar. Detta är även tydligt på sociala medier där det har blivit en sport att utmana Instagrams absurda regler kring skillnaden mellan mansbröstvårta (inga konstigheter) och kvinnobröstvårta (NAKENCHOCK).

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen