Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Malmö

Två kvinnor och en flicka häktade misstänkta för grovt narkotikabrott

Två kvinnor och en flicka som misstänks ha hanterat stora mängder knark i Malmö har häktats misstänkta för grovt narkotikabrott. Utredningen växer och ytterligare två personer är nu gripna i ärendet.

Sent i söndags greps två kvinnor, 47 och 18 år gamla, samt en 17-årig flicka i Söderkulla misstänkta för grovt narkotikabrott.
Läs också Två kvinnor och en flicka gripna misstänkta för grovt narkotikabrott
Den 17-åriga flickan häktades på onsdagen på sannolika skäl misstänkt för grovt narkotikabrott. På torsdagen fick 18-åringen och 47-åringen samma besked.
– Det rör sig om ett misstänkt grovt narkotikabrott som avser en större mängd narkotika. Det är ett brott som har begåtts i Malmö. Det är så mycket jag kan säga just nu, säger kammaråklagare Johan Larsson.
På onsdagen greps en 23-årig man i samma ärende i Malmö. Han är nu anhållen misstänkt för grovt narkotikabrott precis som ytterligare en Malmöbo. Johan Larsson vill inte lämna några uppgifter om den personen.
– Jag vill inte gå in på så mycket detaljer i ärendet för det är lite speciellt. Vi har en hel del utredningsåtgärder som ska vidtas i det här skedet och därför kan jag inte lämna särskilt mycket information just nu, säger han.
Vilken relation de anhållna har till 47-åringen och tonåringarna är därför inget han kommenterar. Han vill inte heller säga om det finns fler misstänkta än de fem personer som i dagsläget är frihetsberövade.
Ett vittne har berättat för Sydsvenskan man sett poliser lämna en lägenhet på Munkhättegatan med flera bruna påsar samma natt som kvinnorna och flickan greps.
Gå till toppen