Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Hemmaplan

Kvarnby förlorade mot tabelljumbon

Förlust hemma mot tabelljumbon, som kom med nio matcher utan vinst i bagaget, var kanske inte vad Kvarnby räknat med – men icke desto mindre följden av en tveksam och lite nervös insats. Förstärkt dessutom av två psykologiskt motiga mål, först när Varberg tog ledningen minuten innan halvtid och sedan när man återtog ledningen strax efter att Kvarnby kvitterat i andra halvlek.
– Vi hängde helt klart med huvudena efter deras 1–2, mycket eftersom känslan efter kvitteringen var att nu tar vi över detta. Vi hade inlett andra halvlek lite hungrigare, tyckte Kvarnbys tränare Ulf Jansson.
Efter 1–2 gick Kvarnby ner på trebackslinje i sin jakt på kvittering, men åkte istället på ett tredje mål med tio minuter kvar.
– Det är synd, för det finns mer att få ut ur det här laget i en sådan här match. Det var en okej insats men det behövs mer. Kanske var det nerver som spelade in, vi visste att det var en viktig match, menade Ulf Jansson.

Division 2 västra Götaland HERR

1
Kvarnby IK
  • (0-1)
3
Varbergs GIF FK

Målskyttar

  • Alexander Engbe
    Gå till toppen