Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Torn knep poäng på övertid

Det dröjde nästan fyra minuter av övertiden innan Torn kunde plocka åt sig en poäng borta mot Åtvidaberg, efter en hörna med hela laget uppflyttat i straffområdet, en boll som studsade, sköts av Mouhammed-Ali Dhaini och touchade på Adam Olofsson in i mål. 1–1 och ny poäng för Torn, trots en insats som i alla fall till en början inte lovade alltför mycket.
– Det var som att vi satt kvar i bussen i inledningen, men man ska komma ihåg att Åtvidaberg är ett bra lag. De var fyndiga, erkände Torns tränare Richard Ringhov.
Nyblivne pappan Philip Mårtensson höll Torn kvar i matchen med storspel mellan stolparna i framför allt första halvlek. 1–0 i halvtid var i underkant.
– Sedan pratade vi igenom det, hittade rätt i positionerna och fick mycket mer rörelse för varandra i andra halvlek. Då såg det också bättre ut, tyckte Richard Ringhov.
Ludvig Bergman var tillbaka i mittlåset efter sin skada och spelade i ansiktsmask. Även André Johansson fick göra comeback efter nio matchers frånvaro, med ett inhopp sista halvtimmen.
– Philip var förstås det stora pluset, men det var en lurig match och jag tycker nog oavgjort var rättvist sett över 90 minuter även om det förstås kändes surt för Åtvidaberg att tappa segern på övertid i det läge de befinner sig. För vår del kan vi inte vara annat än nöjda som matchen gestaltade sig, menade Richard Ringhov.

Division 1 södra HERR

1
Åtvidabergs FF
  • (1-0)
1
Torns IF

Målskyttar

    • Adam Olofsson
    Gå till toppen