Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Hemmaplan

Femte raka för IFK Malmö

Med femte raka segern, denna gång mot förhandstippade seriesegraren Hittarp, tog IFK Malmö ännu ett par kliv mot den riktiga toppstriden. Malmölaget har bra flyt i spelet för tillfället.
– Ja, idag såg det riktigt bra ut. Men vi tar en match i taget, det måste man, menade lagets rutinerade tränare Nisse Persson.
Segern mot Hittarp var odiskutabel. Förvisso fick gästerna lite luft under vingarna när man reducerade till 2–1 i början av andra halvlek, men när Nour Zadran tog sig fram på vänsterkanten och elegant lyfte in 3–1 i krysset i mitten av halvleken, var det mer eller mindre avgjort.
Nisse Persson var nöjd med vinsten, men ännu mer med genomförandet. IFK Malmö var stabilt bakåt och visade upp ett fint passningsspel.
– Vi låg rätt över hela banan och höll bollen inom laget på ett fint sätt. Det var riktigt bra från början till slut, vi kontrollerade detta, konstaterade han nöjt.

Division 2 västra Götaland HERR

4
IFK Malmö FK
  • (2-0)
1
Hittarps IK

Målskyttar

  • Jesper Rindmo 2
  • Noor Zadran
  • Sami Güngör
    Gå till toppen