Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Nöje

Iron Maiden samarbetar med krigsspel

Bruce Dickinson delar med sig av sitt stridplansintresse.Bild: Claudio Bresciani/TT
Iron Maiden-sångaren Bruce Dickinson har gett sig in i spelbranschen. Hårdrockstjärnan har inlett ett nytt samarbete med onlinespelet "World of warplanes" och kommer att släppa en serie utbildningsklipp under namnet "Bruce Dickinsons stridsplansdagbok" , skriver sajten Gamereactor.
De tio olika klippen utforskar några av världens mest kända stridsplan, så som jaktplanen Spitfire och Hawker Hurricane. Första avsnittet har redan publicerats på spelets hemsida samt på Youtube. De resterande nio avsnitten kommer att släppas en gång i veckan under hela sommaren.
Bruce Dickinson är inte bara en världskänd artist utan även utbildad pilot och flyger ofta Iron Maidens privata plan, en 70 meter lång Boeing 747, när bandet är ute i världen på turné.
"World of Warplanes" är ett actionspel från 2013 av spelutvecklaren Wargaming. Spelet har ett flerspelarläge som innebär att det spelas tillsammans med eller mot andra personer.
Gå till toppen