Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Hemmaplan

Torn fick nöja sig med en poäng i Karlskrona

Det saknades inte chanser för Torn att skjuta hem alla tre poängen till Stångby, men en tveksam inledning på matchen visade sig stå laget dyrt. Karlskrona inledde piggt och tog också ledningen dryga kvarten in på första halvlek, innan Torn kom in i matchen och så småningom tog över. I den 35:e minuten satte Niclas Lundberg 1–1.
– Vi lämnade över kommandot första halvtimmen och var inte bra. Men i halvtid kände vi att sista 15 minuterna visade att vi hade chansen att vinna den här matchen och det borde vi gjort också, tyckte Torns tränare Richard Ringhov.
I andra halvlek skapade Torn ett flertal chanser att avgöra, bland annat hade Astrit Seljmani ett läge mitt framför mål och både Niklas Nilsson och Ludvig Bergman någon farlig nick som gick strax över. Karlskrona drog sig tillbaka och satsade på omställningar, inte helt ofarliga sådana.
– De bevakade sin poäng hela andra halvlek kändes det som, vi är rejält besvikna att vi inte kunde vinna det här. Vi kunde inte gjort mycket annorlunda, vi skapade chanserna, det kändes nästan farligt varje gång, men fick bara inte in bollen, suckade Richard Ringhov.

Division 1 södra HERR

1
FK Karlskrona
  • (1-1)
1
Torns IF

Målskyttar

    • Niclas Lundberg
    Gå till toppen