Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Hemmaplan

IFK Malmös sjätte raka seger satt långt inne

IFK Malmö får fira midsommar på kvalplats efter ännu en seger, den sjätte på raken. Men den satt långt inne. Tabelljumbon Varberg kämpade för sin poäng och tog också ledningen i första halvlek, men IFK Malmö blev för tungt till slut. Avgörandet kom dock inte förrän på övertid.
– Det såg lite slitet ut i början efter matchen i måndags, men vi var ett helt annat lag i andra halvlek, tyckte IFK Malmös tränare Nisse Persson.
Efter halvtidsvilan var gästerna rappare i passningsspelet och fick mer tryck på Varberg. 1–1 gjorde Sami Güngör strax efter att Varberg fått sin målvakt utvisad när Mohamed Ramadan blivit fälld i mitten av andra halvlek – och på övertid steg Noor Zadran fram och avgjorde.
– Vi var det bättre laget, men ibland är det tufft att möta ett bottenlag när man precis spelat bra mot ett topplag. Man vill inte underskatta, men det är lätt hänt, menade Nisse Persson.

Division 2 västra Götaland HERR

1
Varbergs GIF FK
  • (1-0)
2
IFK Malmö FK

Målskyttar

    • Sami Güngör
    • Noor Zadran
    Gå till toppen