Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Resultatlöst sökande efter Lelle Hildebrand

Sökandet efter turnéledaren Lelle Hildebrand som försvann 1999 är fortfarande resultatlöst. Under två dagar har fyra specialutbildade danska sökhundar letat i trakterna av Arkelstorp i Kristianstads kommun.Bild: Johan Nilsson/TT
Sökandet efter Lelle Hildebrand som försvann 1999 är fortfarande resultatlöst. Under två dagar har fyra specialutbildade danska sökhundar letat i trakterna av Arkelstorp i Kristianstads kommun. Men hundarna, som är utbildade för att söka under mark, gjorde inga fynd.
Läs också Belöning för avgörande tips om turnéledare
"Vi är jättetacksamma för hjälpen från den danska polisen i detta ärende. Nu jobbar vi vidare med eftersök inom ett område med biträde av Arméns sökpluton inom kort", säger Bo Lundqvist, chef för gruppen som utreder kalla fall inom polisens region Syd, i ett pressmeddelande.
Den försvunne turnéledaren sågs senast utanför en rockklubb i Sölvesborg 1999 och han dödförklarades 2006. Polisen misstänker att han mördades.
Gå till toppen