Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

H&M Home öppnar 600 kvadratmeter stor konceptbutik i Malmö

Renoveringen av H&M-butiken på Gustav Adolfs torg är i full gång. Nu står det klart att Home-avdelningen som tidigare huserat i lokalen ska ersättas – med en dubbelt så stor konceptbutik.

Delar av H&M Homes sortiment.Bild: HM
Om man har spatserat över Gustav Adolfs torg den senaste tiden så kan man knappast ha missat den stora renoveringen av H&M-butiken. Under renoveringen har företaget öppnat en pop-up-butik ett stenkast bort, i Intersports tidigare lokal på Södergatan.
Klädjätten drog igång sitt inredningskoncept Home år 2009 och har sedan dess byggt in det i existerande H&M-butiker.
I lokalen på Gustav Adolfs torg har det funnits en Home-avdelning sedan våren 2015. Men nu ska den avdelningen ersättas av en helt ny Home-butik på 600 kvadratmeter – dubbelt så stort som den nuvarande avdelningen.
Butiken lanseras som en konceptbutik där det senaste från H&M Home presenteras i uppbyggda hemmiljöer. Butiken kommer att ha ett utökat sortimentet som är uppdelat i kategorierna vardagsrum, badrum, kök och barnrum.
Tre nya konceptbutiker öppnar under året, en i Malmö och två i Stockholm.
I samband med renoveringen och ombyggnaden växer även den vanliga H&M-butiken. Home-butiken öppnar på Gustav Adolfs torg under hösten. Något exakt öppningsdatum är ännu inte satt.
Gå till toppen