Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Hemmaplan

Ny seger för IFK Malmö som kan summera en stark vårsäsong

IFK Malmö avrundade en framgångsrik vårsäsong med storvinst mot bottenlaget Ullared – men det dröjde en halvlek innan hemmalaget vaknade till liv.
– Ja, det var trögt i första, Henrik Bäckström i målet fick göra ett par bra räddningar, erkände IFK Malmös tränare Nisse Persson.
Men i andra släppte det mesta. 1–0 kom bara ett par minuter in och när Noor Zadran (vem annars?) slog in också 2–0 nästan direkt efter, var det raka vägen mot tre poäng. IFK Malmö bestämde allt och höjde sig ett par nivåer. Segern var lagets sjunde i rad.
– Vi började löpa, vann dueller, det var ett helt annat lag, menade Nisse Persson, som kunde summera våren i stort med ett leende på läpparna och en maning att ta en match i taget mellan raderna.
– Vi har haft en hög lägstanivå, enda matcherna vi tappat var när vi saknade 3-4 spelare en period. Men det känns riktigt bra. Nu är det bara en poäng till så har vi klarat kontraktet, konstaterade han med en blinkning.

Division 2 västra Götaland HERR

5
IFK Malmö FK
  • (0-0)
0
Ullareds IK

Målskyttar

  • Noor Zadran 2
  • Jesper Rindmo
  • Mohamed Ramadan
  • Sami Güngör
    Gå till toppen