Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Poäng efter match med två ansikten för Olympic

Det såg ljust ut i halvtid för Olympic, som gjorde en riktigt bra första halvlek och hade 1–1 mot Assyriska. Aggressivt försvarsspel, bra rörelse, högt bolltempo – mycket stämde för hemmalaget så långt. Men det skulle ändra sig. I andra halvlek tog Assyriska över, Olympic rasade ihop – men räddade ändå en poäng. Steven Gabriel nickade in ett inlägg från Simon Ståhl och kvitterade till 2–2, en välförtjänt poäng sett till första halvlek.
– Första halvlek var den bästa sedan jag kom hit. Sedan vet jag inte vad som hände riktigt. Men vi bjöd på båda deras mål och det har man inte råd med, konstaterade Olympics tränare Anders Grimberg.
Förutom att fundera över vad som hände i andra halvlek, får Grimberg nu leta med ljus och lykta efter ny målvakt. Ordinarie Yuta Nomura blev målchansutvisad i första halvlek och är därmed avstängd i sista matchen innan flyttlasset går västerut.
– Vi håller koll, konstaterade Grimberg.

Division 2 västra Götaland HERR

2
BK Olympic
  • (1-1)
2
Assyriska BK

Målskyttar

  • Sadmir Zekovic
  • Steven Garbriel
    Gå till toppen