Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Segerviss Seger tillbaka: ”Vi vill vara nummer ett”

Caroline Seger är redo får nittio minuter efter sin vadskada och vill ta chansen att göra avtryck.
– Vi vill vara där uppe och vi vill vara nummer ett, säger hon.

Caroline Seger spelade bara första halvlek mot Linköping.Bild: CHRISTIAN ÖRNBERG
Landslagsmittfältaren spelade bara första halvlek i den förra matchen, där FC Rosengård föll hemma mot regerande mästarna Linköping, 1–2.
– Ingen bra match från vår sida. Linköping är definitivt ett lag som ska ligga i toppen och alltid en svår motståndare för oss, men jag tycker att vi bjuder in dem i en match som är vår. De skapar väl två chanser och gör mål på det, säger Caroline Seger.
Rosengård får en ny chans att svinga sig upp i topp i dag om man slår Hammarby på bortaplan.
Serieledarna Piteå gick som tåget i damallsvenskan tills man åkte rakt in i en skånsk vägg.
Efter sju raka segrar kom först 0–1 mot FC Rosengård, sedan 1–2 mot Kristianstad och så 1–4-smällen hemma mot Vittsjö i torsdags.
Årets upplaga av damallsvenskan är definitivt inte avgjord på förhand.
– Serien ser ut som den gör och alla matcher kommer att vara otroligt viktiga oavsett vem man möter. Jag tror att allting kan hända detta året, säger Caroline Seger.
Men ambitionerna är de samma som alltid.
– Vi vill vara där uppe och vi vill vara nummer ett. När man sedan får chans på chans, så måste man ta dem annars kommer poängen att rinna iväg från en.
– Men vi jobbar hårt hela tiden, vi är absolut inte klara med vilka vi är som lag, utan det är hela tiden en levande process och vi måste jobba ännu hårdare hela tiden.
Själv känner hon sig redo för nittio minuter.
– Det kändes bra inför förra matchen också, men man vill inte riskera något efter att ha varit borta i fyra, fem veckor. Nu har jag gjort fulla träningar utan att reagera negativt, säger Caroline Seger.
Gå till toppen