Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Hemmaplan

Torn vann igen – trots en skakig andra halvlek

Utan att göra en jättematch tog Torn sin åttonde seger för säsongen, denna gång mot bottenlaget Skövde. 120 minuters cupmatch tidigare i veckan satt i benen på hemmaspelarna, som efter en bra första halvlek gick ner i kvalitet i andra.
– Jag var lite orolig för det inför matchen men i början märktes det inte alls. Vi gjorde en bra första halvlek. Men i halvtid pratade vi om hur snabbt matchbilder kan svänga och så blev det ju också, konstaterade Torns tränare Richard Ringhov bistert.
Efter en fin första halvlek med rättvis ledning, tappade Torn nämligen helt sitt momentum i andra halvlek när Skövde nästan direkt efter signal skickade in en kvittering. Gästerna åt sig sedan in i matchen och hade mycket boll.
– Vi hade en period där som inte alls var bra, vi gjorde många tekniska misstag, konstaterade Richard Ringhov.
Men Torn hade å andra sidan Astrit Seljmani. I första halvlek utnyttjade han en fin passning från Tobias Karlsson och satte säkert 1–0, i andra halvlekens mitt fick han ett mycket fint inlägg från Christopher Nilsson och nickade snyggt in 2–1 i bortre krysset. Inte helt rättvist som matchen såg ut, men på det stora hela ändå logiskt.
– Vi var det bättre laget och Skövde skapade inte mycket heller under den perioden vi inte fick det att stämma. Men vi är oerhört glada för den här segern, vinst i måstematcher kan vara bland det svåraste, menade Richard Ringhov nöjt.

Division 1 södra HERR

2
Torns IF
  • (1-0)
1
Skövde AIK

Målskyttar

  • Astrit Seljmani 2
    Gå till toppen