Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Game of Thrones-finalen spelas in: ”Blir blodig och smärtsam”

Skådespelaren Sophie Turner avslöjar några få detaljer om sista säsongen i "Game of thrones". Arkivbild.Bild: Helen Sloan/AP/TT
Game of Thrones-sagan börjar nå sitt slut. Inspelningarna av den åttonde och sista säsongen pågår som bäst i Belfast under största hemlighetsmakeri.
Men nu yppar skådespelaren Sophie Turner, som spelar karaktären Sansa Stark, några ord om den avslutande säsongen för den populära serien.
– Det är stor spänning mellan de olika grupperna som slåss för vad de anser vara rätt. Det är "Game of thrones" – så det kommer att vara blodigare, mer död och mer känslomässigt smärtsamt än alla tidigare år, säger Sophie Turner till Gold Derby och tillägger att hon är väldigt glad över vart manuset har tagit hennes karaktär Sansa.
Det är sedan tidigare känt att säsong åtta av Game of Thrones är en påkostad historia. Enligt skådespelaren Nikolaj Coster-Waldau, som spelar Jamie Lannister, kostar varje nytt avsnitt mer än dubbelt så mycket att spela in som avsnitten i tidigare säsonger.
Sista säsongen av Game of Thrones sänds på HBO Nordic 2019.
Gå till toppen