Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Lunds BK räddade poäng efter hörnretur

Admir Osmancevic höll sig framme på en retur efter hörna i den 75:e minuten och räddade en poäng till Lunds BK, en poäng Lundalaget ska vara ganska nöjt med. Det var nämligen Ljungskile som skapade chanserna och låg närmast segern. Inte minst i första halvlek, då Lundamålvakten Marcus Norman gjorde flera fina räddningar och höll kvar gästerna i matchen.
– Det finns en kultur i sådana här lag, som kan vara svår att möta. Den sitter liksom i meriterna, som ett inbyggt självförtroende. I första halvlek var det som att vi var lite tagna på sängen av det, men i andra tog vi kampen bättre, tyckte Lunds BK:s tränare Stefan Jansson.
Ljungskile ledde i halvtid efter en annan hörnretur, inslagen av Alexander Mellqvist. Hemmalaget var farligt just i de fasta situationerna matchen igenom.
– Men vi fick bättre ordning på både markeringsspelet och vårt eget spel i andra halvlek, tyckte Stefan Jansson.
Så särskilt många chanser skapade dock inte Lunds BK, inte heller i slutminuterna efter att Ljungskile fått Arvin Shojaee utvisad.
– Nej, vi är väldigt nöjda med att ha tagit poäng trots att vi kanske inte spelade på topp. Det var en tuff match, menade Stefan Jansson.

Division 1 södra HERR

1
Ljungskile SK
  • (1-0)
1
Lunds BK

Målskyttar

    • Admir Osmancevic
    Gå till toppen